GRATIS VERZENDING OP ORDERS BOVEN €100!

Algemene Voorwaarden

Algemeen
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij alle voorwaarden van een andere partij af. Afwijkende afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd.

Bestellen
De producten die worden aangeboden in de webshop zijn een uitnodiging aan klanten om een aankoop te doen bij De Drie Linden. Dit gebeurt op basis van de gegevens die worden verstrekt in De Drie Linden webshop. De Drie Linden behoudt het recht voor een aankoop niet aan te nemen als een artikel niet leverbaar is of als u om een niet gerechtvaardigde reden hebt nagelaten facturen voor eerdere leveringen te betalen. Als De Drie Linden niet in staat is een bepaalde bestelling te leveren, brengt De Drie Linden u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens.

Prijzen
De prijzen worden in Euro’s vermeld en zijn inclusief BTW. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Drie Linden kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Alle aanbiedingen van De Drie Linden zijn vrijblijvend. De Drie Linden behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen.

Betalingen
U kunt de goederen per creditcard, iDEAL en Maestro betalen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro / ASN / Friesland bank / ING / Rabobank / SNS / Triodos of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. De Drie Linden behoudt zich het recht voor uitsluitend bepaalde type betaling te accepteren indien adres- of kredietwaardigheidcontroles een negatief resultaat hebben opgeleverd.

Levering
De standaardlevertijd is 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Na het plaatsen van uw bestelling worden de artikelen direct gereserveerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel door omstandigheden niet beschikbaar is. U wordt hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, het bedrag van het betreffende artikel wordt vervolgens op uw rekening terug gestort.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij € 8,30, voor bestellingen naar Belgie en Duitsland € 11,45 en voor Luxemburg € 16,00. Alle overige landen tarief op aanvraag. Gratis verzending op order boven € 100,00.
Bovenstaande verzendkosten hebben betrekking op artikelen die een maximale omtrek hebben van 300 cm: lengte + breedte + hoogte in centimeters opgeteld mag niet boven de 300 cm. komen. Het maximale gewicht van het artikel, inclusief verpakking, bedraagt 31 kg.

Overleg inzake verzendkosten en wijze van vervoer
In de volgende situaties nemen wij contact met u op voor overleg:

  • Wanneer maatvoering en gewicht niet vallen binnen de hiervoor genoemde getallen.
  • Voor alle andere landen hier niet genoemd.
  • Voor kwetsbare goederen (erg breekbaar of krasgevoelig) tijdens vervoer.

Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal- of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel geleden transportschade, gelieve u direct per e-mail of per telefoon met foto bij ons te reclameren over het desbetreffende gebrek. Tevens dient u een foto te maken van de wijze van verpakking.

Eigendomsvoorbehoud
De goederen blijven eigendom van De Drie Linden totdat volledige betaling is ontvangen.

Recht van retourzending
De artikelen die worden aangekocht bij de Drie Linden-webshop mogen binnen 14 dagen na ontvangst, op uw eigen kosten in originele verpakking inclusief de deugdelijke verzendverpakking en zonder opgave van reden worden geretourneerd naar het onderstaande adres. Let op: de goederen kunnen ook in onze winkel geretourneerd worden:
Weststraat 14, te Domburg. ( zie de openingstijden)

U mag de goederen retour sturen op eigen kosten, naar onderstaand adres:
Webshop De Drie Linden
Prinseweg 3a
4357 RB Domburg
Nederland

De teruggezonden goederen dienen te zijn verpakt in de originele verpakking incluisef de deugdelijke verzendverpakking. Let op: onze zendingen zijn, onder voorwaarden, bij DPD verzekerd voor vervoerschade tot een maximum bedrag van € 520,00. Voor retourzendingen dient u de verzekering zelf te regelen wanneer u dit wenst. Van artikelen die als gevolg van retourneren onverkoopbaar blijken door beschadiging, wordt het geldbedrag niet gerestitueerd.

De drie Linden garandeert dat u het bedrag van de geretourneerde artikelen terug krijgt exclusief de verzendkosten, mits deze in de originele staat retour worden gestuurd.

Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren
Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw rechten op bescherming van uw gerechtvaardigde belangen worden strikt in acht genomen, conform de wettelijke vereisten. De gegevens die nodig zijn om de zakelijke transacties te verwerken worden opgeslagen en kunnen, tijdens het verwerken van de order, naar gelieerde ondernemingen of onze servicepartners worden verzonden. In aanvulling op de eerder genoemde doeleinden gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, met name voor het adverteren van producten van De Drie Linden. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken of verzenden of andere vormen van gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming intrekken door De Drie Linden hiervan op de hoogte te stellen: webshop@de-drie-linden.nl. Nadat wij uw bezwaar of uw bericht voor intrekking van uw toestemming hebben ontvangen, staken wij het gebruik en de verwerking van de desbetreffende gegevens voor marketingdoeleinden en stoppen wij per direct met het toezenden van verdere reclamemiddelen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links
Voor zover de webpagina’s van De Drie Linden links naar andere sites op internet bevatten, verklaart De Drie Linden hierbij dat zij geen invloed heeft op de lay-out of inhoud van de pagina’s waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert De Drie Linden zich van alle inhoud van alle pagina’s van derden waarnaar links op deze webpagina’s staan. Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina’s.

Overige
Op alle contracten en overeenkomsten tussen de klant en De Drie Linden is het Nederlandse recht van toepassing, met uitzondering van het recht International verkoop van de UN. Voor alle aanbiedingen en promotie codes geldt het recht van gebruik van slechts 1 per persoon, per bestelling. Het is niet toegestaan om meerdere aanbiedingen en promotionele codes binnen dezelfde bestelling te gebruiken. Betaling met kadobonnen en waardecheques via de website is niet mogelijk.

Colofon
Adres webshop:
www.de-drie-linden.nl
E-mail: webshop@de-drie-linden.nl
Prinseweg 3a
4357 RB Domburg
Nederland
Telefoon webshop: 0031(0)118-582168 van 10.00 – 17.30

Adres winkel:
Weststraat 14
4357 MB Domburg
Nederland
Ingeschreven Kamer van Koophandel: nr. 22031008
BTW nr. 801299226B01
Webshop: www.de-drie-linden.nl